Ved at gå i dybden finder du din indre styrke - Hypnoterapi

Om mig!

Alle mine sessioner tilbydes på engelsk og dansk, alt efter hvad du ønsker.

Jeg har rejst i England siden 2015 og har stor tilknytning til englænderne og det engelske sprog, hvilket betyder at jeg også tilbyder sessioner på engelsk.

Du skal være opmærksom på, at mine sessioner tilbydes dig, som er fyldt 16 år, og er du under 16 år, er det vigtigt med en tilladelse fra dine forældre.

Mine sessioner foregår både ved personligt fremmøde, online eller ude hos dig/offentlige intuitioner/klubber/foreninger.

Jeg er medlem af Clairvoyant Foreningen og IACT

Min baggrund og min passion

Jeg er opvokset i Storkøbenhavn, men bor i dag i Sønderjylland sammen med min mand. Jeg betragter mig selv, som det grå guld, da jeg netop er trådt ind en ny tidsalder, 50 år. Mine børn er flyttet hjemmefra og lever deres liv, og jeg har personligt aldrig haft det bedre, end jeg har det lige nu.

Siden 1991 har jeg trådt mine gange inden for sundhedspleje, ældrepleje, demens, terminal patientpleje, hospitalspleje inden for medicin, mave og tarm kirurgi og kræftsygdomme. Min passion og lidenskab har altid været demente og døende, da de har bragt megen viden og indsigt ind i mit liv.

Jeg er vanvittigt nysgerrig på livet, liv mellem liv og livet efter døden. Men også alt det sindet indeholder, og hvordan vi kan påvirke alle vores tanker og handlinger.

Mennesker er min lidenskab, DU er min interesse! 

Jeg arbejder på flere niveauer med kommunikation.

Den meget boglige, sproglige og digitale form i min 21 år gamle virksomhed BE communication, (som jeg har ledet de sidste 10 år), hvor jeg formidler sprog og oversættelser til kunder over hele Danmark og Grønland.

Så er der en anden form for kommunikation, nemlig den åndelige, spirituelle og den form der omhandler universet, energien, sindet, underbevidstheden og alt det vi ikke kan tage fat i og føle på. Jeg har igennem tiden mødt mange inspirerende mennesker, som har ledt mig den vej, og jeg har søgt uddannelse og viden, fordi jeg inderst inde vidste, at her var noget jeg var god til.

Gitte, Danmark, er en af de klienter, som har haft god effekt af både hypnoseterapi og lydfiler, udtaler her:

“Til daglig arbejder jeg som sygeplejerske hvor jeg skal tage hånd om andre og derfor er det vigtigt at jeg også kan tage vare på mig selv. Derfor har jeg været i et længere forløb og stadig er hos Tina Nurby. Jeg er dybt imponeret over dine evner og har fået en masse gode værktøjer som ingen har givet mig gør. Du rammer spot om og er knivskarp i dine svar. Jeg kan anbefale dig , Tina . Du er dygtig, empatisk , spirituel . Af hjertet tak.”

Jeg håber, at du finder inspiration her på min side og ligesom Gitte modet til at tage fat i dine udfordringer.

Du velkommen til at skrive til mig på E-mail: tina@nurby.dk eller ringe på tlf. 2118 1351.

I 2016 blev jeg færdigguddannet Clairvoyant Rådgiver

Så længe jeg husker tilbage, har jeg haft evnen klar følelse og klart syn. Med de evner stiller jeg ind på dig, som har brug for et svar her og nu.

Med hypnoseterapien, går jeg lidt dybere ind i sindet, og skubber blidt til de ressourcer, du allerede har.

Hypnoseterapi er tit og ofte et forløb, hvor du går igang med en proces, og får fat i en eller flere problemstillinger i dit liv.  Det kan dog også sagtens være en enkelt session.

Med en-til-en sessioner har jeg hjulpet mennesker med at komme bagom fobier, angst, traumer, stress, frygt, jalousi, afmagt, frustrationer, fastlåshed, sorg, vrede, indestængte følelser og hjulpet dem med at slippe, tilgive og skabe plads til den forandring de ønsker i deres liv.

Derfor arbejder jeg også professionelt i min klinik i 6520 Toftlund hvor jeg tilbyder sessioner i clairvoyance, oplæg med kort, Hypnose terapi, leder gruppemeditationer og faciliterer spirituelle grupper.

Som hypnotisør udbyder jeg hypnotiske lydfiler.

De kan bruges til hjemmebrug og hjælp til selvhjælp. Du er meget velkommen til at downloade en af mine gratis hypnotiske lydfiler her. 

Certificat Hypnose Terapeut

I min klinik

Tilbyder jeg foruden en-til-en sessioner, gruppemeditationer og sanseaftner også forskellige former for foredrag, events, workshops og andre spirituelle og livsforandrende tiltag i samarbejde med flere forskellige behandlere.

Januar 2020 startede jeg på Masteren på Hypnose Terapeut Skolen  med underviser Henrik Jørgensen. Her er jeg igang med at dykke endnu dybere ned i Spirituel Hypnose – Sjælerejser og Chakra arbejde, Hypnotisk Coaching, Hypnotisk EFT (Emotionel Friheds Teknik), og blive endnu bedre til at forstå endnu flere af kroppens symptomer.

Master i Hypnoseterapi, betyder at jeg er certificeret i at udføre mere avanceret hypnose og hypnoseterapi.

Hypnoseterapi er veldokumenteret til at være effektiv og virksom mod ubevidste vaner som f.eks rygning, overspisning, sukkerafhængighed og fobier, og det er et effektivt redskab til at bryde mønstre, opløse traumer og ændre adfærden i en mere positiv retning.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke de mennesker der har lagt krop og sind til, siden februar 2019. Uden jeres vilje til at ville hjælpe jer selv, ville jeg ikke være i stand til at hjælpe andre mennesker.

Især også en stor tak til de fantastiske hypnotiske redskaber og terapeutiske metoder , som jeg har erhvervet mig på Hypnose Terapeut Skolen  med underviser Henrik Jørgensen og mine medkursister. Det har været en fantastisk rejse.

Gruppemeditationer

I 2019 startede jeg med at lede gruppemeditationer i Arrild Svømmehal, hver onsdag aften kl. 19.15. Men ellers faciliterer jeg gruppemeditationer i Toftlund, hvor jeg driver min klinik, og har jeg navngivet stedet: EventEtagen.

Her i 2020 har jeg lanceret et produkt med 8 meditationer og 7 Egenskabsøvelser. Produktet kan købes online snart. Jeg faciliterer 8 meditationer i 6200 Aabenraa, 6520 Toftlund ved personligt fremmøde og online via zoom.

Jeg er skarp på at stille ind på dig, løfte dig, vejlede og lede dig i at finde din egen retning, mens jeg kærligt guider og skubber, så længe du giver mig lov.

Fortsat dejlig dag til dig.

Tina Nurby, Clairvoyant Rådgiver og Certificeret Hypnose Terapeut.