Clairvoyance – jeg stiller ind på dig!

Du vil opleve at jeg stiller ind på dig og din egen 6 sans. Hvilke drømme, tanker, ønsker og behov der gemmer sig bagved, indeni, og især hvad der er usagt. Hvis du undrer dig over, at jeg ikke kigger direkte på dig, så er det ganske naturligt, under en clarvoyanceseance med mig.

Når vi taler er jeg nærværende og lyttende til dine spørgsmål, men når jeg stiller ind, kan du opleve at jeg kigger forbi dig, nogen gange lukker mine øjne og endda også at jeg kan skifte sindstilstand, stemmeføring, alt efter hvad jeg får igennem.

Her vil bede jeg dig være lyttende og opmærksom og åben for de budskaber jeg kommer med.

Ordet clairvoyant stammer oprindeligt fra det franske ord ”clair” som betyder klar og ”voyance”, som betyder vision. At være klartseende!

Clairvoyance er for dig der er åben for at lytte til råd der er konstruktive og stiller dig bedre. En vejledning, et råd til dig og din situation – og et her og nu billede.

Etik

Vær altid kritisk når du henvender dig til en clairvoyant og brug din sunde fornuft. Det handler om tryghed, kemi og tillid.

Etiske regler:

  1. Jeg stiller kun ind på DIG der selv har bedt om det
  2. Jeg giver kun råd der er konstruktive og stiller DIG bedre
  3. Jeg viser respekt og indlevelsesevne over for DIG
  4. Jeg har tavshedspligt
  5. Jeg udviser stor ansvarlighed, god etisk forståelse og høj moral
  6. Jeg har en god skelneevne
  7. Jeg udøver kun sessionen i forsvarlig fysisk og psykisk tilstand
  8. Jeg adskiller clairvoyant rådgivning fra anden almen rådgivning
  9. Jeg tilbyder sessionen optaget på elektronisk medie eller i skriftlig form
  10. Jeg opfylder samtlige nærværende regler under alt clairvoyant arbejde

Den kan foregå online eller ved personligt fremmøde her på Skibbrogade 11, 2. sal. 6100 Haderslev, eller hos dig. Det foregår 1 til 1 eller for en gruppe, hvor alle er indstillet på at være lydhør, respektfuld, opmærksom og overholder tavshedspligten overfor den person der bliver stillet ind på.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis det gøres i en gruppe, kan der være andre energier end dine egne der kommer ind over seancen. Derfor anbefaler jeg altid at du tager en seance alene.

Jeg udfører ikke clairvoyance på mennesker der er påvirket af stoffer, alkohol eller meget stærk medicin.

En seance varer 60 minutter.

Jeg er medlem af clairvoyanceforeningen netop af denne årsag!

Det er en forening for mennesker med bevidst åndelig kontakt og det er din sikkerhed for at jeg har en solid uddannelse og praktisk erfaring, samt at Clairvoyant Foreningen garanterer at de er med til at sikre kvaliteten.

Jeg har tavshedspligt, men du er velkommen til at optage seancen på lyd eller video. Hvis vi bliver enige om at optage lyd eller video under sessionen, vil det altid ske med dit samtykke. Jeg er forpligtet til at understøtte dine ønsker og mål og fremme dit fysiske og psykiske velbefindende.

Klarsyn – jeg får vist billeder som viser situationer og oplevelser fra din fortid, nutid og fremtid. 

Klarhørelse – jeg hører budskaber via dine usagte ord, følelser, tanker eller via budskaber fra afdøde, hjælpere, guidere. 

Klarfølelse – jeg fornemmer stemninger og fysiske symptomer fra din krop og dit sind. 

Jeg vejleder og rådgiver jeg dig i de situationer i dit liv, hvor du gerne vil guides. Det kan være lige fra jobskifte, boligskifte, Karriere, uddannelse, børn, usikkerhed i valg og retninger, følelsesmæssige problemstillinger i relationer og kærlighedslivet etc.

Clairvoyance er en rådgivende og vejlende form for coaching, hvor jeg i overensstemmelse med etik og moral, altid tager ansvar for at skabe tryghed, tillid og rummelighed til dig. 

Seancen kan være følelsesmæssigt overvældende og jeg beder dig altid om at være opmærksom på, at det altid er din intuitive fornemmelse og din sunde fornuft, som bør ligge til grund for dine egne valg og beslutninger.

Et oplæg varer 1 time og prisen er kr. 850 og du kan booke tid her til en onlinesession eller til et personligt fremmøde.

“Jeg har brugt Tina som clairvoyant, hvor hun kunne fortælle mig ting, som ingen andre vidste end mig selv og sætte nogle gode tanker i gang.” Laila Ernst.

Ved bestilling skal du være opmærksom på 

at 1 session Clairvoyance varer 1 time.

Alle mine sessioner tilbydes på engelsk og dansk, alt efter hvad du ønsker.

Mine sessioner tilbydes dig, som er fyldt 16 år, og er du under 16 år, er det vigtigt med en tilladelse fra dine forældre.

Sessionerne foregår både ved personligt fremmøde, online eller ude hos dig/offentlige intuitioner/klubber/foreninger.

Hvis du er studerende eller pensionist, så kontakt mig på tina@nurby.dk eller sms på +45 2118 1351 for at finde den pris der passer bedst til dig.

Covid 19 – Forholdsregler

I klinikken sprittes der af og en negativ PCR-test er gyldig som coronapas i 96 timer.

Har du nedsat immunforsvar, bør du kun bestille tid efter telefonisk samtale.

Du bedes ankomme så præcis som muligt til din aftalte tid.

Meld afbud hvis du føler dig det mindste syg.

Du kan også bestille en online session.

Ved personligt fremmøde: Skibbrogade 11, 2. sal. DK6100 Haderslev

Online foregår via zoom.

Book en tid: mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 eller lørdag – søndag kl. 11.00 – 17.00.

Har du spørgsmål kan du også udfylde formularen herunder!

Tak for din henvendelse. Din besked er blevet sendt.
Der opstod en fejl ved at sende beskeden. Prøv igen senere.