Handelsbetingelser, cookies, persondata- og fortrolighedspolitik.

Hjemmesiden indeholder

  • Behandlingstilbud ved fysisk fremmøde og onlinesessioner Hypnoseterapi, NLP, Coaching og EFT.
  • Fra og med 1. juni 2022 onlinesalg af hypnotiske lydfiler og øvelser – 8 metoder til livsforvandling og forandring.
  • Fra og med 1. august 2022 – dropshipping af chakratøj via 3 part – print on demand virksomheden Printful® Inc. 11025 Westlake Dr, Charlotte, North Carolina 28273.

Generelle oplysninger.

Tinanurby.com.og webshop ejes af Tina Nurby Certificeret Master i Hypnoseterapi.

Skibbrogade 11, 2. sal. DK6100 Haderslev
CVR nr.: 32426506 og P-nummer: 1019725339 Tinanurby.com.
Telefon: +45 2118 1351.
E-mail: tina@nurby.dk
Priser.
Hos Tinanurby.com og webshop tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre priserne uden forudgående varsel. Der tages forbehold for udsolgte varer.
Betaling.
Tinanurby.com og webshop modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, PayPal og Mobilepay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb der er angivet på hjemmesiden tinanurby.com.web er angivet i danske kroner, inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering og download (digitale produkter)

  • De digitale produkter kan kun downloades på TinaNurby.com og kan kun downloades maks. 3 gange når produktet er købt.
  • Chakratøj – print on demand. Alle vores produkter printes efter bestilling, så virksomheden Prinful starter med at påføre designet lige så snart, du har afgivet din bestilling.

Sådan afsendes dine bestillinger, når chakratøjet er printet hos Printful.

Det tager 2-7 hverdage at kreere dit produkt og den ennemsnitlige forsendelsestid er 6 hverdage alt efter leveringssted. Når bestillingen er fuldført og afsendt, leveres den til slutadressen. Vi sender til hele Danmark. Fragtpris er inkl. prisen. Varer vil blive leveret på den leveringsadresse, der angives ved bestillingen. Forventet leveringstid er derfor 14 hverdage efter bestillingen.

Beskrivelse af tekstiltestning.

Tekstilvirksomheder og forbrugerorganisationer udfører mange former for analyser for at sikre, at dit tøj og de materialer, du bruger i dit hjem, ikke skader dig, er behagelige og vil holde på farverne i lang tid – denne proces kaldes tekstiltestning. Tekstiltestning er et udtryk for hele rækken af tests, som undersøger tekstilernes fysiske, mekaniske og kemiske egenskaber. Tests viser, hvorvidt de virksomheder, der fremstiller tekstiler eller produkter af tekstiler, efterlever gældende regler. Den mest åbenlyse årsag til, hvorfor tekstiltestning er vigtig, er, at det gør det muligt for virksomheder, forbrugerorganisationer og regeringer at sørge for, at tekstilerne er sikre, af god kvalitet, og at du som forbruger får det, du har betalt for. Tekstilprodukter fremstilles globalt og sendes til markeder over hele verden. Testning sikrer, at skadelige og ulovlige materialer ikke slipper igennem myndighedernes inspektioner.

Formalhyd.

Formaldehyd (CAS 50-00-0) er et flygtigt kemisk materiale – det er medlem af aldehydfamilien. Det er almindeligt brugt i tekstilindustrien takket være materialets fikserende og klæbende egenskaber, da det er nyttigt med henblik på at binde forskellige produkter og materialer sammen. Det bruges desuden i fremstillingen af plastic, gummi og harpiks. Formaldehyd er giftigt ved indånding, kontakt med huden og synkning. Hudkontakt kan forårsage irritation. Det er klassificeret som muligvis kræftfremkaldende. Der er mistanke om, det kan være mutationsfremmende og giftigt for forplantningssystemet.

Acceptable grænser:

  • ”Ingen påvisning” i tekstilprodukter henvendt til brugere, der er yngre end 3 år (primært tøj, fodtøj, tilbehør og tekstiler til hjemmet).
  • Maksimalt 75 ppm i tekstilprodukter med direkte og længerevarende kontakt med huden henvendt til brugere, der er ældre end 3 år (primært tøj, fodtøj, tilbehør og tekstiler til hjemmet).
  • Maksimalt 75 ppm i tekstilprodukter uden direkte kontakt med huden henvendt til brugere, der er mellem 3 og 14 år (primært tøj, tilbehør og tekstiler til hjemmet).
  • Maksimum 300 ppm i tekstilprodukter uden direkte kontakt med huden henvendt til brugere, der er ældre end 14 år (primært tøj, tilbehør og tekstiler til hjemmet).

Fastsættelse af pH-værdi

pH-værdi er et parameter, der bruges til at angive surhedsgraden og/eller basiskgraden af et materiale. pH-værdien strækker sig fra 0 (mest surt) til 14 (mest basisk). Den neutrale pH-værdi er 7. I tekstilindustrien, især ved vådbehandling (bl.a. forbehandling, indfarvning, trykning, garvning og polering), er pH-værdien afhængig af den udførte behandling.
Tekstiler, som kan komme i direkte kontakt med huden, er underlagt strengere krav mht. pH-værdi. pH-værdien vil ikke forårsage kløe, hvis den ligger mellem svag syre og neutral.

Acceptable grænser:

  • 4,0-7,5 i tekstilprodukter henvendt til brugere, der er yngre end 14 år (primært tøj, fodtøj, tilbehør og tekstiler til hjemmet).
  • 4,0-7,5 i tekstilprodukter med direkte og længerevarende kontakt med huden henvendt til brugere, der er ældre end 14 år (primært tøj, fodtøj, tilbehør og tekstiler til hjemmet).
  • 4,0-9,0 i tekstilprodukter uden direkte kontakt med huden henvendt til brugere, der er ældre end 14 år (primært tøj, tilbehør og tekstiler til hjemmet).

Luftgennemstrømning

Et materiales luftgennemstrømning er et mål for, hvor godt det tillader gennemstrømning af luft. Luftgennemstrømning påvirker, hvor behageligt et stykke tøj føles, alt efter mængden af luft, der kan strømme igennem. Et materiale med høj luftgennemstrømning pr. enhedsområde giver mindre beskyttelse mod vind, især mht. ydertøj, hvorimod lav luftgennemstrømning forårsager stor perspiration.
Acceptable grænser:
Slidstyrke er et materiales evne til at modstå slitage på overfladen, når materialet gnides op af et andet materiale. Slid vil måske ”kun” til at begynde med påvirke materialets udseende, men kan i sidste ende føre til ødelæggelse af tekstilproduktet. Materialet vil måske udvise forskydninger og/eller udtrækning af fibre eller hele fiberbundter. Slidpåvirkninger kan også resultere i fuldstændig ødelæggelse, som betyder, at selve garnet rives i stykke.
Acceptable grænser:
Farvefasthed er det indeks og/eller den klassifikation, som måler en hvilken som helst tekstilfarves modstandsdygtighed over for et andets materiales vedvarende gnidning (tør og vådFarvefasthed i forhold til tør og våd gnidning). Farvefasthed ved gnidning måler farvemodstandsdygtighed som ”farvepletning” (pletning af en hvid standardklud) og strækker sig fra 1 (dårligste fasthed) til 5 (bedste fasthed).
Acceptable grænser:
Trækstyrke. Et materiales trækstyrke er den maksimale trækspænding, et materiale kan tåle, før det går i stykker eller ikke kan modstå trækket mere. De resulterende værdier hjælper med at fastslå kvalitet, begrænsninger og de bedste anvendelsesmuligheder. Det er en af de vigtigste standarder, der skal bedømmes, nemlig et vævet materiales indre værdi.

Brugsvejledning chakratøj
Vores chakratøj leveres med påtryk (direkte på tøjet).

Print on demand virksomheden Printful® Inc. 11025 Westlake Dr, Charlotte, North Carolina 28273, benytter direct-to-garment (DTG) trykningsteknologi. Dermed kan de tilbyde et stort udvalg af trykbart tøj og designfarver. De benytter blæk af høj kvalitet. Det falmer ikke i lang tid, hvis tøjet behandles korrekt.
Vi foreslår, at du følger brugsvejledningerne på denne side, så du kan lære, hvordan du skal behandle dit påtrykte tøj korrekt.

VIGTIGT: Tøj med påtryk kan maskinvaskes koldt med vrangen udad på et skåneprogram med mildt vaskemiddel lige som kulørt vask. Benyt, om nødvendigt, kun blegemiddel uden klorin. Du bør ikke benytte blødgøringsmidler eller kemisk rensning. Tøj med DTG-påtryk kan tørretumbles på et skåneprogram, men du får det bedste resultat ved at hænge tøjet til tørre. Hvis tøjet skal stryges, skal du bruge et koldt strygejern på indersiden af tøjet. Du må ikke stryge direkte på det påtrykte design. Følg denne vejledning, så du undgår, at dit påtrykte design falmer, går i stykker eller krymper, hvilket kan ske, hvis du vasker eller tørrer det ved for høj varme.

Reklamationsret – chakratøj/print on demand via 3 part Printful.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten gælder ikke fejl eller skader, der opstår i forbindelse med forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid”, efter du har opdaget manglen/fejlen. Tinanurby.com.webshop vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes/skrives til: Tina Nurby.com.webshop. Skibbrogade 11, 2. sal. DK6100 Haderslev. Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion – chakratøj/print on demand via 3 part Printful.
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg. Nr. og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller i anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger, og de kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret – chakratøj/print on demand via 3 part Printful.
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Forudsat at varen ikke er taget i brug. Det vil sige, at du ikke har åbnet emballagen.
Men lever produktet ikke op til din forventning, bedes du venligst kontakte os.

Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveret enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af varer, der består af flere partier/dele.
– Får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode. Returneringsomkostninger skal du selv afholde – chakratøj/print on demand via 3 part Printful.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra datoen for fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på tina@nurby.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.
Chakratøj/print on demand via 3 part Printful. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde denne formular og sende varen til: Tina Nurby.com, Skibbrogade 11, 2. sal. 6100 Haderslev. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.
Returnering – chakratøj/print on demand via 3 part Printful.
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering indtil det tidspunkt, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Varens stand ved returnering – chakratøj/print on demand via 3 part Printful.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end det, der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, lige som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet mere end det ovenfor beskrevne, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet for returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.
Tilbagebetaling – chakratøj/print on demand via 3 part Printful.
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved brug af fortrydelsesretten refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret – Ifølge købeloven er der ikke fortrydelsesret på digitale produkter, der tages i brug. Med taget i brug menes der, at det digitale produkt, når det er downloadet, er taget i brug og ikke kan fortrydes.

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører TinaNurby.com.webshop der ejes af Tina Nurby certificeret Master i Hypnoseterapi.

  • Ved køb af digitalt produkt opnås licens til at benytte det købte produkt, som det er angivet under det pågældende produkt. Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt.

Det gælder både for indholdet af onlineprodukter, downloadede produkter, livehold, workshops og kurser.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysninger om det, du har købt

Vi behandler dine persondata med det formål at kunne levere varen til dig og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik TinaNurby.com.webshop ejes af Tina Nurby Master i Hypnoseterapi. Heri kan du læse mere om, hvordan dine data behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Hvis du ønsker at klage over et produkt, du har købt i vores Webshop, kan du sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens onlineklageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: tina@nurby.dk

Fortrolighedspolitik

Persondatapolitik hos TinaNurby.com.webshop ejet af Tina Nurby Master i Hypnoseterapi. Skibbrogade 11, 2. sal. DK6100 Haderslev. Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette er relevant for os, og vi vil kun indhente persondata om dig, hvis det er relevant for din aktivitet hos TinaNurby.com.webshop. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse herom, eller så længe det er relevant for det formål, hvormed de blev indsamlet.

Data, vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger f.eks. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du handler i vores webshop. Vi kan indhente data om dig, som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den er en anden end din postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger. TinaNurby.com.webshop ejet af Tina Nurby Master i Hypnoseterapi. Skibbrogade 11, 2. sal. DK6100 Haderslev indsamler og behandler dine persondata, når du gør følgende:

– Besøger vores hjemmeside
– Gennemfører et køb af vores produkter
– Tilmelder dig vores nyhedsbrev
– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata på TinaNurby.com.webshop / er  Tina Nurby Master i Hypnoseterapi, Skibbrogade 11, 2. sal. DK6100 , cvr nr. 32426506.

Behandlingsgrundlag og -formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordre- og en leveringsbekræftelse. Når du betaler for dit produkt eller din ydelse, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger vil nogle af dine data blive videregivet til Swipe / Clearhaus /PayPal / Mobilepay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, som f.eks. det samlede købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis vores behandling af dine persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter på vores hjemmeside.

Dine data (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år. efter, du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af persondata

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, ej heller overfører vi dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos WordPress.com og betalingssystem gennem Swipe / Clearhouse/ PayPal, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata, du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Swipe.com datacentre. Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde persondata i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun persondata efter vores anvisninger og i overensstemmelse med de lovkrav, de er underlagt. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine persondata.

Dine rettigheder

Som registreret har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine persondata, og du har ret til at indgive klage derover til en databeskyttelsesmyndighed. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine persondata, eller at vi skal begrænse behandlingen deraf, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse tina@nurby.dk.

Cookies
Hjemmesiden anvender “cookies”. Det er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller lignende med det formål at genkende siden, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer måske blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Adform, LinkedIn, Twitter, Vimeo, Google, Facebook og Quantcast.

Persondata
Generelt
Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af data: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine persondata sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine data vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at sikre os, at dine data ikke bliver hændeligt eller ulovligt slettet, offentliggjort, mistet, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Dine data bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som efter al sandsynlighed vil være mest relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt til at levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi dataene til at optimere vores services og indhold.

Opbevaringsperiode
Dataene opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af dataene og baggrunden for opbevaring deraf. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af data
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse data er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Dataene anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende data på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af persondata, som f.eks. navn og e-mail m.v., vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine data tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler om dig, i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at data anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet data om dig. Hvis de data, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: tina@nurby.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine persondata, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine persondata, eller at vi skal begrænse behandlingen deraf, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hjemmesiden ejes og publiceres af:
Tina Nurby Master i Hypnoseterapi. Skibbrogade 11, 2. sal. DK6100 Haderslev. CVR nr.: 32426506 og P-nummer: 1019725339 Tinanurby.com