Der er altid en vej!

– også for dig.

“Form dine tanker og skab dit eget liv, sådan som du ønsker, det skal være!”

Når du vælger mig som din terapeut!

Jeg stiller ind på dig ved at skabe tryghed, tillid og ro, sådan at du kan slappe af. Og det gør jeg uanset om vi mødes personligt, eller online.

Din underbevidsthed passer altid på dig! Dit bevidste sind fokuserer på det, der opleves lige nu og her, og husker kun kortvarigt og glemmer hurtigt. Det er styret af logikken, er kritisk, analyserende og sammenligninger og danner et overblik over det, du sanser lige nu og her.

Man siger, at det bevidste sind fylder 5 % af din bevidsthed.

95 % styres af dit ubevidste sind og kan beskrives som, at din hjerne og krop er en computer, med en harddisk, én samlet bevidsthed. Her lagres alt det, som du har oplevet igennem tidligere liv, nuværende liv, generationer, arv, miljø, påvirkninger og gener, og hardisken har ubegrænset plads til både at modtage og lagre informationerne.

Det hele ligger derinde i dit ubevidste sind, og du kan godt forsøge at styre det, men der går ikke lang tid, før, så tager underbevidstheden over igen.

Det betyder også, at det ubevidste sind passer godt på dig. Så godt, at du kan opleve, at du under hypnosen ikke altid vil få lov til at opleve alle årsager af den simple grund, at din underbevidsthed beskytter dig, fordi de erindringer og minder, du har, kan være så smertefulde, at du har brug for tid og genveje, før de skal bearbejdes.

Heldigvis er det for det meste muligt ved hjælp af hypnose at ændre på de programmer, den adfærd, de vaner og mønstre, som ikke gavner dig længere, og ved hjælp af terapi at lede dig derhen, hvor du ønsker dig, at det skal bevæge sig hen.

Det er en forandringsproces, en rejse, og det kan betyde hårdt arbejde og tid.

Nogle oplever øjeblikkelig forandring, andre, at de skal bruge mere tid. Uanset, hvad du oplever, så er det din rejse, dit arbejde og din bearbejdning.

Min egen rejse kan du læse herunder!

Nu, hvor vi skriver 2021, har jeg et arbejdsliv, som spænder vidt.

Jeg er stadig en passioneret iværksætter og driver stadig oversættelsesbureauet BE communication, hvor jeg har kunder både i ind- og udland og 2 deltidsansatte. Ved siden af arbejder jeg som Certificeret Master i Hypnoseterapi i min klinik, leder guidede meditationer både ved personligt fremmøde i en lokal forening i Haderslev og online og så er jeg på vej med en kommende webshop, hvor jeg sælger 8 metoder til livsforvandling og forandring i dit liv, samt chakratøj i fantastiske designs og farver.

Jeg bliver ved med at efteruddanne mig, følge med tiden og en af mine allerstørste mentorer er Ali Campell. Hos ham tager jeg løbende kurser i Rapid Induction theraphy, NLP og Life Coaching. Han er en kæmpe inspiration.

og så er mit samarbejde med Susanne Taylor eksploderet, lige siden vi startede onlinekurser under corona.

Vi mødtes i 2018 da jeg hyrede hende til et af mine events – og siden da er vores samarbejde vokset kolossalt.

  • Du kan finde vores kurser her på InstagramFacebook “En guide til fremtiden med de 12 hellige nætter” som løber af stablen fra 18. december 2021 til den 2. januar 2022.
  • Onlinekurset – Online tarotkursus over 12 uger, som starter 10. januar – 28. marts 2022, hvor jeg fungerer som Susannes fortryllede fe, og guider deltagerne godt igennem zoom online. Her er jeg den praktiske gris, der står for al kommunikation og for at deltagerene føler sig trygge på Facebook når vi går live der.
  • Til februar 2022 starter Susanne Taylor en tarotuddannelse op i Haderslev, i min klinik, hvor jeg også skal undervise på nogle af modulerne. Susanne og Tina deler tips og tricks: Lær at stå på scenen som den du er og Tina fortæller: Få større indsigt i hvem du er: Relations- pyramiden er en metode til at afsløre hvem du omgås. Tina fortæller: Vejen til økonomisk selvværd –  fordele og ulemper som iværksætter. Uddannelsen finder du her.

Du kan stadig nå at tilmelde dig!

Og husk du kan altid nyde en af mine afslappende guidede meditationer her på YouTube, de er gratis og se film omkring mit arbejde. Du kan finde de samme meditationer på min SoMe profil på Soundcloud.

I min klinik tilbyder jeg behandlinger til enkeltpersoner og grupper i længere forløb. Og de ydelser, jeg tilbyder, henvender sig til personer med forskellige ønsker og behov. Til coaching har jeg primært forretningskvinder mellem 25 og 55 år, men ellers har andre mennesker som kommer til kropsanalyse, hvis de har smerter og kroniske lidelser. Her kan jeg nemlig tilbyde smertelindring ve dhjælp af teknikker indenfor hypnose. EFT (Emotionel Friheds teknik) er til personer med angst, frygt og fobier, og hypnoseterapien er rettet mod mennesker, som ønsker forandringer og ændringer i deres liv.

I det hele taget oplever jeg, at rigtig mange mennesker er begyndt at tage hypnose og de teknikker jeg bruger til at hjælpe sindet og kroppen med, til sig.

Jeg tilbyder iht. retningslinjerne fra Clairvoyant Forening rådgivning og vejledning baseret på intuition med respekt for mine klienters grænser. Jeg gør brug af forskellige teknikker i sit arbejde, som f.eks. klarsyn, klarhørelse og klarfølelse.

Jeg mener, at vi mennesker er skabt til at gennemgå store tab, sorger og traumer. Vi skal det igennem på den ene eller den anden måde. Nogle tidligere end andre. Min styrke i dag, som, jeg tidligere troede, var min største sorg, var, da jeg allerede i en tidlig alder skulle miste min bror og mine forældre. Det fik mig på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg følte mig allermest fortabt, til at indse, at jeg havde brug for hjælp. Min families kærlighed og støtte var ikke nok. Jeg havde brug for professionel hjælp og vejledning, så jeg kunne få forløst mine traumer, min sorg og vrede og finde ind til kernen og finde ind på den rette vej igen. Det hjalp mig, og det betyder også, at de mennesker, jeg gerne vil hjælpe og hjælper i min dagligdag, er mennesker, der er åbne for forandring, som tør se smerten i øjnene og begynde at skabe den fremtid, de ønsker sig.

Vi holder aldrig op med at udvikle os, og hvis jeg kan være med til at skabe fred og ro og håb og styrke i et menneske, uanset køn og alder, så er min lykke gjort.

Allerede som 17-årig fornemmede jeg, at et arbejde med mennesker skulle være en af mine veje.

Jeg boede på det tidspunkt på Frederiksberg og valgte et af de lokale plejehjem, hvor lederen ansatte mig med det samme. I perioden 1986-1990 arbejdede jeg især med demente og døende på plejehjemmet. For mig var det en ny verden, jeg var kommet ind i, og jeg var fasineret af især arbejdet med de ældre og deres pårørende.

I 1990 uddannede jeg mig til hjemmehjælper og fik job i hjemmeplejen i København, hvor jeg arbejdede som udkørende hjemmehjælper i København K & V indtil 1992. I mit arbejde som udkørende hjemmehjælper kom jeg ud til borgerne i deres eget hjem, hvor jeg skulle hjælpe dem med praktiske opgaver i hverdagen. Det var både et meget givende job, men også et hårdt fysisk, men også mentalt job, da jeg jo primært kom ud til ældre mennesker – sommetider i de sidste år eller måneder af deres liv, men det var også tiden, hvor AIDS havde sit indtog, så jeg plejede også ganske unge mænd, der desværre led en ganske forfærdelig skæbne, en alt for tidlig død.

Efter arbejdet i hjemmeplejen søgte jeg ind på uddannelsen til social- og sundhedsassistent, fordi jeg gerne ville arbejde på hospital, og jeg blev færdiguddannet i 1994 som et af de allerførste hold på denne nye uddannelse, og med uddannelsen fik jeg nu adgang til hospitalsvæsenet.

Jeg var og er en nysgerrig sjæl, så jeg fandt mig hurtigt tilpas på flere forskellige afdelinger på de københavnske hospitaler – aftenvagt var mit kald, og jeg fik stor anatomisk erfaring og viden lige fra medicin, mave-/tarm, børneafdeling til kræftafdelinger. Og lige som på plejehjemmet havde jeg fokus på patienternes pleje og på kontakten til deres pårørende. Jeg udviklede en stor evne til at kunne rumme og kommunikere med døende og deres pårørende.

Mit arbejde med døende og demente fyldte meget i mit nuværende arbejdsliv. Når mennesker er tæt på at dø, uanset hvilken alder de har, så har jeg oplevet, at de lukker op for alt det, de føler. Nogle bliver aggressive og vil ikke se deres familie, fordi det gør for ondt, enten i dem selv, eller fordi de ikke ved, hvordan de skal håndtere deres pårørendes sorg, andre har brug for at tilgive sig selv og andre og derfor brug for at fortælle hemmeligheder, som de måske ikke har delt med andre før. Den intensitet, tillid og respekt, som jeg oplevede, både i mine år inden for sundhedssektoren og senere hen som vågekone for Røde Kors, har givet mig en kæmpe indsigt i de livskriser, mennesker gennemgår, og de sår og ar, de enten får forløst eller vælger at tage med sig i graven. Indsigter, som senere har vist sig at være en dyrebar viden i mit arbejde som clairvoyant og behandler.

Det er min erfaring, at den person, du har en god relation til, også er den person, du har nemmere ved at slippe og sende afsted, end den person, du har uafsluttede følelser og tilknytninger til.

Mit eget møde med døden kom allerede som 12-årig, hvor jeg mistede min storebror til kræft og senere hen mine forældre, begge til kræft, med to års mellemrum, da jeg var i 30’erne. Så terminal pleje, både for min egen familie og arbejdsmæssigt, er et af de områder, hvor jeg kender rigtigt meget til de dybereliggende følelser som angst, sorg, frustration, fortvivlelse og fortabthed. Men også glæden og styrken, når man, som jeg gjorde, gennemgår så omfattende sorgprocesser og kommer om på den anden side. Det lærte mig tidlig i mit liv at aflæse mennesker, især fordi mennesker, der oplever så dyb en sorg, ikke altid formår at fortælle, hvordan de har det allerinderst inde. Men både sind, krop og ånd taler på mange måder igennem sorgen. Det har gjort, at jeg, når jeg møder mennesker, som ikke ønsker at sige farvel til en pårørende, altid husker dem på, at sorgen kan blive endnu større, hvis de ikke får sagt ordentligt farvel. Jeg har nemlig prøvet begge måder og den værste var helt klart den, hvor jeg ikke fik lov til at sige farvel. Den sorg var så meget sværere at komme igennem end den sorg, hvor jeg fik muligheden for at sige farvel. Det har nemlig stor betydning, hvor god en relation du har til personen.

I 2005 skiftede jeg fuldstændig spor og blev uddannet kontorelev hos en malermester.

2007 skiftede jeg og familien det pulserende København ud med Sønderjylland. Jeg fik hurtigt arbejde i økonomiafdelingen hos ECCO i Bredebro. Og her begyndte jeg at opdage nye sider af mig selv. Uddannelsen gav mig de grundlæggende værktøjer, jeg skulle bruge i mit arbejde, men jeg fik også andre opgaver hen ad vejen, da mine kolleger fandt ud af, at jeg havde talegaverne i orden, var lidt af en it-nørd og havde en god diplomatisk sans. Jeg blev en form for tillidsmand på arbejdspladsen og var med til at skabe harmoni mellem cheferne og de ansatte.

Jeg sidder nu ved roret og driver BE communication, som jeg har drevet i nu 12 år.

Jeg elskede mit arbejde hos ECCO, men i 2009 åbnede der sig en ny mulighed i mit arbejdsliv, nemlig en mulighed for at blive selvstændig. Min halvsøster Bettina havde i en årrække drevet sit eget oversættelsesbureau, men havde i flere år bevæget sig i en helt anden retning og ønskede nu at sælge sin virksomhed. Jeg sprang til og overtog derfor bureauet med alle tilhørende kunder og leverandører.  Og med det begyndte et nyt kapitel. Jeg blev nu min egen chef, og jeg fandt hurtigt ud af, at jeg trivedes med netværksarbejde. Jeg elskede kontakten med kunder og leverandører og satte en ære i at have lige så tilfredse leverandører som kunder. Og den ære sætter jeg stadig den dag i dag.

I 2012 skete der noget da jeg sad og så en udsendelse på DR.

Udsendelsen hed Jagten på den 6. sans og var med den clairvoyante Lone Kathrin Hansen fra Ribe. Det, jeg så, fik nogen ting, til at give mening for mig, bl.a. nogle oplevelser fra barndommen, hvor jeg kunne føle og fornemme andre mennesker, som ikke var helt ”normalt”.

Jeg kontaktede Lone og startede på nogle kurser i at bruge sine sanser, sin 6 sans. Åbne endnu mere op for evnen klar følelse, klart syn og klar hørelse. Sanser som jeg havde fornemmet mange gange, men som jeg ikke kunne sætte ord på, hvad betød for mig. Og som jeg da slet ikke kunne lukke ned. Jeg var nogle gange som en åben bog, hvilket havde resulteret i angst og fobier, jeg ikke altid kunne håndtere.

Jeg besluttede at tage uddannelsen som certificeret clairvoyant rådgiver og blev færdig i 2016.

Sideløbende med uddannelsen, begyndte jeg at få mere viden om chakraer, energier og meditation, og der gik ikke længe, før jeg åbnede en klinik for klienter sideløbende med sit bureau BE communication. Efter endt uddannelse blev jeg optaget i Clairvoyant Forening, som jeg stadig er medlem af i dag.

Mit mål er altid at sende klienten ud med håb, tro og visdom, som kan bringe vedkommende videre i livet.

Et af de største moralske og etiske ansvar, jeg har som clairvoyant og terapeut i det hele taget, hvor jeg rådgiver og vejleder andre mennesker, er ansvaret for at skabe tryghed, tillid og rummelighed. Det er yderst vigtigt for mig at tilhøre en organisation og tage certificerede uddannelser, hvor klienter kan stole på, at vi er oplyst om og trænet i at overholde de regler, der hører til, når du arbejder som alternativ behandler. Derfor er jeg medlem af Clairvoyant Foreningen og også fortaler for diplomer og uddannelser inden for den spirituelle verden. For mig er det vigtigt at have viden om, hvilke værktøjer jeg skal bruge, især når jeg står i situationer, hvor mennesker bliver vrede og frustrerede, er påvirkede og i misbrug eller reagerer uhensigtsmæssigt, når de ikke får de svar, de forventede. Svar, som jeg ikke altid vil give dem, da der også er en etisk grænse for, hvad jeg vil sige som clairvoyant.

Jeg blev certificeret Master i hypnoseterapi i 2020.

I mit arbejde som clairvoyant rådgiver ved siden af oversættelsesarbejdet fik jeg hurtigt et tæt samarbejde med flere alternative behandlere, blandt andet Claus Petersen fra Fredericia, som introducerer mig for tarot, guidet meditation og hypnoseterapi. Min altid nysgerrige sjæl begyndte igen at få en fornemmelse af, at jeg kunne lære mere, meget mere. Klienterne kom til mig med en masse spørgsmål og gik fra klinikken med en masse svar, men ofte hørte jeg ikke fra dem igen. Jeg følte ikke rigtigt, at hjeg fik dem hjulpet helt med deres problemer.

Så da jeg i 2017-2018 begyndte at samarbejde med Klaus Petersen om guidede meditationer, var der noget, som faldt på plads for mig. Han arbejdede nemlig med hypnoseterapi, og her var et værktøj, jeg virkelig kunne bruge til at hjælpe andre mennesker. Jeg startede derfor på uddannelsen til hypnoseterapeut og valgte helt bevidst en mandlig underviser. Det var ud fra et ønske om at opleve andre energier – en anden approach, end kvinder har.

Med hypnoseterapien kunne jeg nu gå lidt dybere i sindet og skubbe blidt til de ressourcer, mines klienter har. Hypnoseterapi er tit og ofte et forløb, hvor de går i gang med en proces og får fat i en eller flere problemstillinger i deres liv.  Med en-til-en-sessioner har jeg hjulpet mennesker med at komme bagom fobier, angst, traumer, stress, frygt, jalousi, afmagt, frustrationer, fastlåshed, sorg, vrede, indestængte følelser og hjulpet dem med at slippe, tilgive og skabe plads til den forandring, de ønsker i deres liv.

Hos Henrik Jørgensen, Hypnoseterapeut Skolen, fandt jeg ro, fred og sammen med de andre kollegaer, og jeg fik ryddet yderligere op i mit sind. Jeg kom af med min flyskræk, min angst for at stå foran større forsamlinger og præstere og besluttede allerede fra første dag, at jeg skulle fortsætte og blive certificeret Master i hypnoseterapi. De metoder og værktøjer, som jeg selv fik testet på egen krop, betød, at jeg nu stod med nogen metoder, som kunne berige mange af de klienter, jeg i forvejen havde i min klinik. Det gav mig mod på at begynde at undervise og betyder i dag, at jeg har gruppeforløb og leder gruppemeditationer både ved personligt fremmøde, men også online og live på de sociale medier. Som terapeut er jeg af den overbevisning, at vi selv skal rydde op for at kunne hjælpe andre mennesker. Hver gang, vi rydder op, får vi endnu større indsigt og viden, som kommer klienterne til gavn. Det betyder også, at når jeg sidder over for en klient, hvor jeg møder mit eget spejl, går jeg ikke selv i proces, men kan fortsætte sessionen og give klienten det, vedkommende har brug for, den hjælp der skal til for, at vedkommende kommer videre i sin udvikling. Jeg mener ikke, at vi terapeuter skal stoppe med egenterapi. Mine klienter skal være i fokus og føle sig fuldstændig set og hørt, og de skal, når de går ud af min klinik, fornemme, at de har fået brugbare værktøjer og metoder, de kan bruge i deres hverdag.

Da jeg blev certificeret Master i hypnoseterapi i 2020, betød det, at jeg kunne tilføre klinikken ydelserne: Hypnoseterapi, hypnotisk coaching, hypnotisk EFT og hypnotisk kropsanalyse udover sessioner i clairvoyance, tydning ved kort og sjælerejse. Jeg er medlem af den amerikanske organisation IACT.  En organisation, som består af terapeuter fra hele verden, og som jeg har planer om at besøge engang, når corona igen slipper sit tag i verden.

International Association of Counselors and Therapists

Hypnoseterapeut Skolen v/ Henrik Jørgensen.

“Du rammer spot on og er kniv skarp i dine svar. Jeg kan anbefale dig, Tina. Du er dygtig, empatisk og spirituel. Af hjertet tak.” Gitte Schmidt.

Har du spørgsmål til mig?

– kan du udfylde formularen herunder! 

Tak for din henvendelse. Din besked er blevet sendt.
Der opstod en fejl ved at sende beskeden. Prøv igen senere.