Hypnose mod angst

Ved hjælp af hypnose finder vi tilbage til de situationer, hvor du mærker angst.

Ved hjælp af terapi går vi ind i dit angstprogram – episoder, der har startet din angst og de triggere som gør, at din angst dukker op igen og igen. Hver gang din krop og underbevidsthed oplever noget der minder om den oprindelige episode, bliver dit angstprogram nemlig startet igen.

Bliv kvit med din angst!

Det er helt naturligt at du føler dig spændt, nervøs og har sommerfugle i maven inden en eksamen, præstation eller hvis du skal præsentere dig selv foran andre, men hvis du får svedige hænder, kvalme, føler at halsen snører sig sammen, du bliver svimmel og tør i munden og har mest lyst til at forsvinde, løbe væk, græde, oplever hjertebanken, eller får en fornemmelse af at du skal besvime, så har din angst overtaget.

Måske drømmer du om at holde foredrag for en hel sal fyldt med mennesker, eller stå på en scene, men præstationsangsten holder dig tilbage. At kunne undervise andre, men din nervøsitet gør, at du ikke tør, af frygt for at fejle, eller ikke at være god nok. 

Du er måske på en arbejdssplads hvor du godt kunne tænke dig at være den, der holder de gode taler, oplæg til konferencer eller præsentation overfor kunder. Måske er du rigtig god til dit job, men din angst hæmmer dig i at blive den formidler som du gerne vil være.

Familiefester, eller i sociale sammenhænge er du måske den der holder dig tilbage, selvom du godt kunne tænke dig at sige noget mere.

Måske melder du dig syg, for at undgå disse situationer.

Du er den person i din skole, på dit studie som er så nervøs og hæmmet af din præstationsangst, at du, før en eksamen oplever at gå helt i sort. Sover dårligt om natten og kan ikke fokusere – du kan alt dit stof, men dine ben ryster, og din mund bliver helt tør. Dine karakterer bærer også præg af dine præstationer.

Det kan der gøres noget ved!

Ved hjælp af hypnose og terapi går vi ind i forskellige episoder, og de ubehag som du oplever. Her får du muligheden for at mærke og fornemme hvad angsten gør i og ved din krop.

Allerede efter 1 session vil du kunne mærke forskellen – min anbefaling er minimum 3 sessioner, da en angst kan være meget dybtliggende og der kan være forskellige episoder, situationer som skal bearbejdes, det kaldes traumestrenge. Ved hjælp af hypnose får du fat i hver enkelt traumestreng, opløser, slipper, bearbejder og indstallerer et nyt og bedre program. Det betyder at du ændrer dit angstprogram til en mere hensigtmæssig adfærd, hvor du føler dig tryg og rolig i den situation hvor du skal præstere. Du får mere selvværd, selvtillid og tillid til dig selv.

Du er altid velkommen til at ringe mig op, så kan vi tage en snak om netop dine problemstillinger og udfordringer. Tlf. +45 2118 1351.

Book tid til din første hypnoseterapi-session her

Session hvor jeg aktiverer angsten

Denne unge pige på 15 år havde et angstprogram – svedige hænder, hjertebanken, følelsen af at ville “forsvinde” og løbe væk. Disse symptomer oplevede hun, fordi hun skulle op og stå foran sin klasse, præstere og tale, og læse højt fra en stak papirer.

Her ser du billeder fra sessionen, hvor jeg starter hypnoseterapien med en induktion der kaldes, magnetisk arm. Den metode involverer aktivering af pigens fantasi, og får hende til at slappe helt af, inden jeg går igang med at aktivere hendes angstprogram.

Allerede dagen efter oplevede hun en forandret adfærd, fra at hakke sig igennem ordene, kigge ned, til at kigge op og tale fuldstændigt frit. Men, en session var ikke nok, fordi en uge opstod angsten igen.

Jeg gentog hypnoseterapien over flere sessioner, indtil hun fik fat i de bagvedliggende følelser og episoder, som forhindrede hende i at føle sig rolig, tryg og glad når hun skulle præsentere foran sine klassekammerater og lærer.

Du kan også blive tryg og glad og slippe helt af med din angst!

Troen kan flytte bjerge, men det kan din egen underbevidsthed også hjælpe dig med!

Book tid her

Du skal være opmærksom på, at mine sessioner tilbydes dig, som er fyldt 16 år, og er du under 16 år, er det vigtigt med en tilladelse fra dine forældre.