EFT – ønsker du at genfinde balancen i din krop?

EFT bruges i forbindelse med angst, stress, søvnløshed, store følelser, udtrapning af medicin, allergi og smerter. Undervejs i behandlingsforløbet skal du være parat til at gå ind i de følelser og det fysiske ubehag, som du indtil nu har forsøgt at håndtere på anden vis uden succes.En af fordelene ved EFT er, at jeg kan behandle f.eks. din angst, uden at du befinder dig i den specifikke angstfremkaldende situation. Kroppen kender nemlig ikke forskel på at være i en bestemt situation, og at tænke på, at du er der.

Inden du forlader klinikken efter en EFT-session, skal du gerne være i en tilstand af ro, fredfyldthed og lethed, når du tænker på den angst, som ved behandlingens start gav et maksimalt ubehag.

EFT står for Emotionel Friheds teknik.

– også kaldet tapping, fordi man tapper på nogle udvalgte punkter (9 – 11) på hænderne og på kroppen, som er endepunkter på nogle meridianer i kroppens energisystem. Samtidig fokuserer man på et specifikt problem, som man gerne vil have løst. EFT kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi. Kroppens energibaner, som man kender fra akupunktur, stimuleres med en let banken forskellige steder på kroppen.

EFT er en body-mind metode – vi ved nemlig, at krop og følelser er tæt forbundet og påvirker hinanden – og kan beskrives som en følelsesmæssig variant af akupunktur. EFT bygger på den teori, at alle negative følelser skyldes en blokering i kroppens energisystem. Med denne teknik stimuleres kroppens energisystem med en let banken med fingrene forskellige steder på kroppen, samtidigt med, at du fokuser på dit ubehag kombineret med fremsagte mundtlige bekræftelser.

Tappingen sender strømme af energi gennem kroppen for at genskabe balancen i energisystemet i forhold til problemet. Energiimpulserne ændrer måden hjernen behandler information om problemet. Ved at tappe, mens du fokuserer på problemet, skabes der nye forbindelser i hjernen. Forskning viser, at en times tapping nedsætter stresshormonet cortisol med 24 %. Tapping dæmper hjernens stress- og frygtreaktion, der reguleres af en mandelformet del af hjernen, der hedder Amygdala.

I EFT bruger jeg alle punkter til alle former for ubehag – dvs. rækkefølgen hvormed man påvirker meridianpunkterne er lige meget. Jeg bruger dog som regel den samme rækkefølge hver gang, da det er lettest at huske alle punkterne på den måde. Samtidigt bruger jeg det, der hedder bekræftelser til at styrke din fokus på problemstillingen. Hvis du f.eks. er bange for en edderkop, kunne en bekræftelse se sådan ud: “Selv om jeg er bange for edderkopper, så elsker og accepterer jeg mig selv”.

En behandling med EFT er især virksom mod frygt, angst, stress, fobier og traumer samt psykiske og fysiske symptomer som f.eks. kroniske smerter og diagnoser.

Behandlingen startes med en forsamtale, hvor vi snakker om, hvad temaet for din behandling skal være. Hvad det er, du går og har problemer med i din hverdag.

Mens vi snakker, starter jeg forsigtigt med at tappe dig på hånden, eller hvis du foretrækker det, kan du også selv tappe. Vi snakker om, hvad der gør dig bange. Om det er noget, som har stået på i mange år, eller noget helt nyt. Vi kommer ind på de begrænsninger, du oplever i dagligdagen, og om dine ønsker for fremtiden.

Under selve behandlingen finder vi i fællesskab på det, vi kalder en startsætning. Det er en sætning, der vil blive gentaget mange gange under behandlingen, og som du skal forholde dig til, om er sand eller falsk. Det kunne f.eks. være sætningen: “Selv om jeg er bange for edderkopper, så elsker og accepterer jeg mig selv”. Mange vil på dette sted i behandlingen begynde at græde, fordi det faktisk ikke er tilfældet. Men gråden er en god ting, som hjælper dig med at slippe de blokeringer, du har. Ved at gentage denne sætning under hele sessionen ændrer vi din virkelighedsopfattelse og dit mindset.

Ja, det kan du.

Jeg giver dig en grunding vejledning i hvordan du efterfølgende kan bruge det derhjemme.

En session varer 1 – 1,5 time, hvor vi sammen får fokus på din problemstilling.

Jeg udfører coachingen ved personligt fremmøde i min klinik i DK6100 Haderslev, online eller det kan også forgå hos dig!

Du kan sagtens nøjes med en enkelt session, hvis du føler at teknikken er nem og enkel for dig, og noget du sagtens kan fortsætte med derhjemme.

Men er det en mere dybdeliggende fobi, angst, frygt er min anbefaling et forløb på mellem 1-3 sessioner til 1-5 sessioner, da din krop og dit sind kan have brug for at vænne sig til, når du går igang med at anvende EFT via meridianstimulation.

Kroppen afbalancerer sit eget energisystem  og det betyder at der dermed skabes bedre adgang til at igangsætte kroppens naturlige helingsprocesser. Selve den proces kan for nogle føles overvældende og derfor rart med en terapeut og guidning som opfølger på forløbet.

Jeg har tavshedspligt og fører journal over din behandling, og du har til enhver tid ret til at få indsigt i den journalskrivning, jeg fører. Det er dog ikke altid, jeg fører journal, så spørg, om jeg gør det i dit tilfælde.

Hvis vi bliver enige om at optage lyd eller video under sessionen, skal det altid ske med dit samtykke.

Jeg kan få brug for at viderebringe oplysninger omkring din behandling, men dette må ikke gøres uden dit samtykke.

Jeg er forpligtet til at understøtte dine ønsker og mål og fremme dit fysiske og psykiske velbefindende.

“Tina har en utrolig evne til at være nærværende, meget favnende og guide en på vej. Via forskellige teknikker, er hun god til at forløse og finde ind til det der blokerer i en.” – Pernille Henriksen

Ved bestilling skal du være opmærksom på 

at 1 session Hypnotisk coaching varer 1 – 1,5 time.

Alle mine sessioner tilbydes på engelsk og dansk, alt efter hvad du ønsker.

Mine sessioner tilbydes dig, som er fyldt 16 år, og er du under 16 år, er det vigtigt med en tilladelse fra dine forældre.

Sessionerne foregår både ved personligt fremmøde, online eller ude hos dig/offentlige intuitioner/klubber/foreninger.

Hvis du er studerende eller pensionist, så kontakt mig på tina@nurby.dk eller sms på +45 2118 1351 for at finde den pris der passer bedst til dig.

Covid 19 – Forholdsregler

I klinikken sprittes der af og en negativ PCR-test er gyldig som coronapas i 96 timer.

Har du nedsat immunforsvar, bør du kun bestille tid efter telefonisk samtale.

Du bedes ankomme så præcis som muligt til din aftalte tid.

Meld afbud hvis du føler dig det mindste syg.

Du kan også bestille en online session.

Ved personligt fremmøde: Skibbrogade 11, 2. sal. DK6100 Haderslev

Online foregår via zoom.

Book en tid: mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 eller lørdag – søndag kl. 11.00 – 17.00.

Har du spørgsmål kan du også udfylde formularen herunder!

Tak for din henvendelse. Din besked er blevet sendt.
Der opstod en fejl ved at sende beskeden. Prøv igen senere.