Som Hypnotisør udbyder jeg hypnotiske lydfiler, som kan bruges til hjemmebrug og hjælp til selvhjælp.

Du er meget velkommen til at downloade en af mine hypnotiske lydfiler her.

Lydfilen omhandler selvhjælp til oprydning. Oprydning i dit indre, i dit sind. Skabe fred og ro. Øvelsen kan være med til at give dig plads til noget nyt. Noget som du ønsker mere fokus på i dit liv. Du vil få større kontakt til dig selv og dine egne behov.

Vælg det tidspunkt, som passer bedst til dig, når du skal lytte til lydfilen.

Måske er det, før du går i seng, eller måske lige, når du vågner. Det kan også være ved middagstid, formiddag eller eftermiddag. Nogle lytter lige efter, de har afsluttet dagens sysler.

VIGTIGT! Inden du går i gang med at lytte, skal du sørge for at ligge eller sidde et sted, hvor du kan hvile uforstyrret.

Du må ikke køre bil, mens du lytter til lydfilen, da den kræver din fulde opmærksomhed og kan være døsende og meget afslappende. Hvis du har brug for at putte dig under en dyne eller et tæppe og stable nogle puder, så gør det! Måske du også har lyst til at sætte et glas vand ved siden af.

Inden du går i gang med lydfilen, skal du vide, at det ikke er vigtigt om du kan visualisere billeder undervejs. Det vigtigste er, at du fornemmer og forstår det du går i gang med. 

Hypnotiske lydfiler kan du bruge når du:

  • Har brug for at få mere ro og fred inden i.
  • Har brug for at sætte tankerne på stand by.
  • Har brug for at komme helt ned i gear.
  • Gerne vil opnå mere indre kontrol.
  • Gerne vil bruge lidt tid på dig selv.
  • Gerne vil falde i søvn, uden alt for meget uro i kroppen eller i tankerne.

Det kan også være, at du døjer med angst, frygt eller smerter, både de fysiske, men også dem inden i. Her kan mine lydfiler hjælpe dig med at skabe mere ro og balance. Uanset hvordan du vælger at bruge mine lydfiler, kan de bruges på alle tider af døgnet.

Falder du i søvn undervejs

Så husk – at det ikke gør noget. Din krop tager det den har brug for. Og gør det den skal for at hjælpe dig. Men, oplever du frustration over at falde i søvn, kan du overveje om der er noget i dit liv, som du har behov for at flygte fra.

Rigtig god rejse!

  • Hypnotiske lydfiler
  • Hypnostiske lydfiler
  • Hypnotiske lydfiler
  • Hypnotiske lydfiler

Ønsker du at få indtalt din helt egen lydfil?

Det er også en mulighed. Lad mig vide, hvad dit behov er! Du er velkommen til at kontakte mig på email: tina@nurby.dk eller tlf. +45 2118 1351.

B.B. fra Storbritannien fortæller her om hendes oplevelse med en af mine lydfiler:

“Det var meget interessant og nyttigt, at jeg hørte denne hypnoselydfil sammen med dig i dag af alle dage. Min eng har aldrig haft en dam før. Jeg opdagede den først, efter jeg var gået igennem døren! Jeg tror, det arbejde, jeg gjorde for at fjerne ukrudtet i min dam, drejer sig om at skabe klarhed. Min dam er mit øje, kan man sige, og jeg havde brug for at fjerne mine indre sabotører (ukrudtet!)… for tydeligere at kunne se min vej.”  B.B. Storbritannien.