Saml 4 andre og få din aften GRATIS!

Oplægget er et samspil mellem jer, hvor kortene er et redskab til at tyde og forstå de budskaber, som kan hjælpe jer videre. Det kan også være, I ønsker nye ideer eller en ny vinkel på en problemstilling, hvor I er gået i stå eller går i ring. Uanset hvilke spørgsmål, I måtte have, er vejledningen  et her og nu billede.

Sammen trækkes 3 kort til hver af jer, og jeg stiller ind på den situation, I ønsker svar på. Jeg støtter og vejleder jer ud fra min sjette sans, tolker blandt ud fra oraklekort – tyder farver, budskaber i tekst og billeder.

En sjov aften med grin, alvor og tårer.

Aftenen tilbyder jeg til prisen kr. 800 (som vært får du aftenen gratis). Tilbuddet gælder for en aften, hvor I er op til 5 personer. Om I er mellem 2 – 3 – 4 – 5 personer er helt op til jer. Som vært sørger du for kaffe, te og vand, eller hvad du nu har lyst til at byde på. Er der mere end 20 km. pålægges der kørselspenge. I kan også vælge at gøre det online.

Oplægget er til inspiration

Om I modtager de svar, I gerne vil høre, kan jeg ikke love jer, da I kan opleve, at det er svar, I allerede selv fornemmede, ønskede at få bekræftet og/eller manglede mod til at se i øjnene. Der kan godt gå flere dage, før svarene og budskaberne rodfæster sig jer eller skaber en dybere mening for jer. 

Med de svar, I modtager, kan I handle og ændre på stilstand eller fastlåshed og tage vigtige beslutninger.

Jeg vil dog bede jer være opmærksom på, at det altid er jeres intuitive fornemmelse og sunde fornuft, som bør ligge til grund for jeres videre rejse.

Et oplæg varer ca. 2 timer.

Du kan Booke tid her til en aften online eller personligt fremmøde hos dig.

– vær dog opmærksom på, at jeg er bosiddende i Sønderjylland, og derfor skal der påregne kørsel derfra. Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf +45 2118 1351 eller email: tina@nurby.dk inden du booker, så kan vi aftale nærmere – bor du langt væk, kan kortoplæg online også være en mulighed. 

I er velkommen til at optage oplægget på lyd.

Når I optager oplægget, kan I høre det igen. Mange detaljer kan gå tabt, når I får lagt kort, og måske får I lyst til at afspille det for andre i jeres omgangskreds, som kender jer, og som derfor kan hjælpe jer med at få endnu større indsigt.