Clairvoyance – Tydning v/kort og Sjælerejse!

Gratis Lydfiler Nyd 15 minutters ro. Bliv mere opmærksom på dig selv og din krop. Jo oftere du lytter til en lydfil, jo større effekt har den! Du kan for det meste forvente at du får fokus omkring vejrtrækningen og nuet. Med mine lydfiler kan du åbne op for dine sanser og fantasier. Blive mere opmærksom på dig selv og din krop.

Clairvoyance er for dig der er åben for at lytte til din intuition – din 6 sans. Ved hjælp af mit klarsyn, klarfølelse og klarhørelse får du vejledning, rådgivning til dig og din situation – og et her og nu billede. Du modtager vejledning til de situationer i dit liv, hvor du gerne vil guides. Det kan være lige fra jobskifte, boligskifte, karriere, uddannelse, børn, usikkerhed i valg og retninger, følelsesmæssige problemstillinger i relationer og kærlighedslivet etc.

Tydning v/kort Uanset hvilke spørgsmål, du måtte have, er vejledningen en hjælp til dig og din situation – og et her-og-nu-billede. Måske ønsker du et karriereskifte – at finde det helt rigtige job, nye øjne på din boligsituation eller et større perspektiv på dit kærlighedsliv? Det kan også være, du ønsker nye ideer eller en ny vinkel på en problemstilling, hvor du er gået i stå eller går i ring.

Sjælerejse og besøg hos din sjæls base er for dig, der gerne vil have nye indsigter, forløse fastlåste energier og traumer fra tidligere liv og ikke mindst finde sammenhængen mellem dine nuværende problemer, mønstre, vaner, og dine relationer i det liv, du lever idag.

Se priser og book en tid her!

Ved bestillinger skal du være opmærksom på 

at 1 session Clairvoyance og Tydning v/kort varer 1 time og Sjælerejse varer 2,5 time.

Alle mine sessioner tilbydes på engelsk og dansk, alt efter hvad du ønsker.

Mine sessioner tilbydes dig, som er fyldt 16 år, og er du under 16 år, er det vigtigt med en tilladelse fra dine forældre.

Sessionerne foregår både ved personligt fremmøde, online eller ude hos dig/offentlige intuitioner/klubber/foreninger.

Hvis du er studerende eller pensionist, så kontakt mig på tina@nurby.dk eller sms på +45 2118 1351 for at finde den pris der passer bedst til dig.

Covid 19 – Forholdsregler

I klinikken sprittes der af og en negativ PCR-test er gyldig som coronapas i 96 timer.

Har du nedsat immunforsvar, bør du kun bestille tid efter telefonisk samtale.

Du bedes ankomme så præcis som muligt til din aftalte tid.

Meld afbud hvis du føler dig det mindste syg.

Du kan også bestille en online session.

Ved personligt fremmøde: Skibbrogade 11, 2. sal. DK6100 Haderslev

Online foregår via zoom.

Book en tid: mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 eller lørdag – søndag kl. 11.00 – 17.00.

Har du spørgsmål kan du også udfylde formularen herunder!

Tak for din henvendelse. Din besked er blevet sendt.
Der opstod en fejl ved at sende beskeden. Prøv igen senere.