Lydfiler og meditationer, du kan lytte til!

Indre fred og ro!

Du må ikke køre bil, mens du lytter til lydfilen (altså sidde ved rattet), da den kræver din fulde opmærksomhed og kan være døsende og meget afslappende.

Derimod er du passager, så nyd turen og smæk benene op på sædet.

Den varer kun 16 minutter.

Denne lydfil har jeg valgt at indtale til dig, der har brug for at få mere ro og fred inden i.

At sætte tankerne på stand by og opnå mere indre kontrol.

FAQ

Falder du i søvn undervejs. Så husk – at det ikke gør noget. Din krop tager det den har brug for. Og gør det den skal for at hjælpe dig.

Ved hjælp af min rolige og behagelige stemme leder jeg dig ind i en afslappet tilstand. Her får du muligheden for at slippe tankerne en stund. Det kan betyde at du falder i søvn, også selvom det er en lydfil som skal løfte din energi.

Men, oplever du frustration over at falde i søvn, kan du overveje om der er noget i dit liv, som du har behov for at flygte fra og som lydfilen går ind og trigger i dig. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Skriv til tina@nurby.dk eller sms: +45 2118 1351.

Det bestemmer du! Vælg det tidspunkt, som passer bedst til dig, når du skal lytte til lydfilen.

Måske er det, før du går i seng, eller måske lige, når du vågner. Det kan også være ved middagstid, formiddag eller eftermiddag. Nogle lytter lige efter, de har afsluttet dagens sysler.

Hvis det er en lydfil som du gerne vil falde i søvn til, vil jeg anbefale dig at lytte til lydfilen når du ligger i din seng. Gerne 10 til 15 minutter før du gerne vil sove, da mine lydfiler som regel varer mellem 15-20 minutter. Du kan forvente at falde i søvn allerede 5-10 minutter inde i lydfilen.

Hvis det er en lydfil, som har det formål at løfte din energi, så anbefaler jeg dig at bruge den formiddag, middagstid eller eftermiddag.

Du må ikke køre bil, mens du lytter til lydfilen (altså sidde ved rattet), da den kræver din fulde opmærksomhed og kan være døsende og meget afslappende.

Derimod er du passager, så nyd turen og smæk benene op på sædet. De varer kun mellem 15  til 20 minutter.

Inden du går i gang med at lytte, skal du sørge for at ligge eller sidde et sted, hvor du kan hvile uforstyrret.

Hvis du har brug for at putte dig under en dyne eller et tæppe og stable nogle puder, så gør det! Måske du også har lyst til at sætte et glas vand ved siden af.

Inden du går i gang med lydfilen, skal du vide, at det ikke er vigtigt, om du kan visualisere billeder undervejs. Det vigtigste er, at du fornemmer og forstår det, du går i gang med.

B.B. fra Storbritannien har lyttet til min “indre ro og fred lydfil” mange gange, og jeg har under corona fået æren af at gå live på zoom sammen med hende og hendes udenlandske netværk, hvor jeg har formidlet meditationer på engelsk. B.B vil gerne være anonym, men jeg har fået lov at dele disse ord med dig.

Det var meget interessant og nyttigt, at jeg hørte denne hypnoselydfil sammen med dig i dag af alle dage. Min eng har aldrig haft en dam før. Jeg opdagede den først, efter jeg var gået igennem døren! Jeg tror, det arbejde, jeg gjorde for at fjerne ukrudtet i min dam, drejer sig om at skabe klarhed. Min dam er mit øje, kan man sige, og jeg havde brug for at fjerne mine indre sabotører (ukrudtet!)… for tydeligere at kunne se min vej.”

En ven i min omgangskreds havde svært ved at falde i søvn om aftenen. Lægen havde ordineret sovepiller, men de fjernede ikke hans uro. Han fortalte mig, at årsagen til hans søvnproblemer var, at han ventede svar på en biopsi og frygtede, at han havde kræft. Jeg foreslog ham at give min lydfil “indre ro og fred” et forsøg.  Jeg fortalte ham, at der var en risiko for, at han ville falde i søvn. Dagen efter modtog jeg denne dejlige besked.

“Tak for det, en fin nattesøvn, og sikken en fantastisk stemme du har. Knus herfra. Med venlig hilsen fra A.O. Danmark.”

Min opgave er at lede dig, så du bliver afslappet, føler dig tryg og rolig. Derfor vælger de fleste at lukke øjnene og nyde den afslappet ro og fred der fylder hele kroppen. Men hvis du ikke er vant til at slippe kontrollen, eller hvis kroppen har været under pres i længere tid, kan du opleve hurtigere vejrtrækning, svimmelhed, øjenflimmer. Derfor anbefaler jeg dig at ligge eller sidde ned, mens du lytter til lydfilen. Men, husk du kan altid åbne dine øjne, holde en pause, og drikke lidt vand.

Disse kropslige reaktioner er helt ufarlige! De plejer at gå over igen, efter kort tid.

Du kan opleve at reagere med gråd, vrede, glæde, latter.

Lydfilerne kan udløse disse reaktioner, fordi du kan få fat i nogle dybtliggende følelser. Disse reaktioner er helt normale.

Under lydfilen kan du foruden min stemme opleve at fornemme/sanse farver, former, billeder, minder, og at dit fokus, dine sanser og din opmærksomhed bliver stærkere. Om du ser, fornemmer eller sanser er underordnet.  – alt er som det skal være, uanset hvordan du oplever det!

Du er velkommen til at skrive til mig på mail: tina@nurby.dk eller sms +45 2118 1351, hvis du oplever ubehag, eller andet som du ikke forstår, så kan vi tage en snak om dine oplevelser.

Jeg hører ofte disse sætninger:

“Jeg har brug for at få mere ro og fred indeni.”

“Hvor ville det være skønt at kunne sætte tankerne lidt på standby.”

“Min krop har virkelig behov for at komme helt ned i gear.”

“Gid jeg kunne opnå mere indre kontrol.”

“Bare jeg dog brugte mere tid på mig selv.”

“Ville ønske, jeg kunne falde i søvn uden alt for meget uro i kroppen eller i tankerne.”

“Min intention er at kunne skabe rum for, at disse behov bliver mødt og jo oftere du lytter til en lydfil, jo større effekt har den!”

Men hvad kan du bruge meditationerne til?

  • Hjælp til selvhjælp
  • Afslapning i din krop og dit sind
  • Oprydning i dit indre, i dit sind
  • Skabe fred og ro i dit indre
  • Mere fokus på dit liv
  • Større kontakt til dig selv
  • Bedre kontakt til dine egne behov
  • Større indre kontrol

Få fokus på vejrtrækningen og nuet!

Det betyder, at dine muskler kan slappe af, og spændinger vil kunne aftage. Med mine lydfiler kan du åbne op for dine sanser og fantasier. Blive mere opmærksom på dig selv og din krop. Hvorved du kan opleve velvære, afslappethed og løftet energi.

Herunder finder du flere meditationer↓ og lydfiler↓

Kontakt:

Skibbrogade 11. 2. sal. DK 6100 Haderslev

Personligt fremmøde eller online

Tlf. +45 2118 1351

E-mail: tina@nurby.dk

CVR: DK32426506

Lydfiler, videoer, podcasts, sociale medier etc.:
Kontakt:

Skibbrogade 11. 2. sal. DK 6100 Haderslev

Personligt fremmøde eller online

Tlf. +45 2118 1351

E-mail: tina@nurby.dk

CVR: DK32426506

Lydfiler, videoer, podcasts, sociale medier etc.: