Brug fortidens lærdom!

Om mig!

“Mit mål er at sende dig ud med håb, tro og visdom, som kan bringe dig videre i livet.”

Med mine 38 års faglige baggrund fra sundhedssektoren siden 1990’erne har jeg især erfaring med at stå i situationer, hvor du kan blive vred og frustreret, være i sorg, ked af det, mistet livsgnisten og troen på andre, så du kan være påvirket, have et misbrug eller reagere uhensigtsmæssigt.

Clairvoyance, psykoterapi og hypnoseterapi har også hjulpet mig. Her slap jeg af med min flyskræk, højdeskræk og angstanfald, og derigennem udviklede jeg mig til at blive den terapeut, som kan hjælpe dig i dag.

Mit største moralske og etiske ansvar, jeg har som terapeut, hvor jeg rådgiver og vejleder dig og andre mennesker, er ansvaret for at skabe tryghed, tillid og rummelighed.

Det er yderst vigtigt for mig at tilhøre organisationer og tage certificerede uddannelser, hvor du kan stole på, at jeg er oplyst om og trænet i at overholde de regler, der hører til, når jeg arbejder som terapeut.

Bestil din første tid her

Brug fortidens lærdom!

“Der er stærke kræfter i dine tanker, men vejen findes i dit hjerte.

Brug fortidens lærdom, åbn for drømmene til din fremtid.

Men fokusér på her og nu.” 

Mit mål er at sende dig ud med håb, tro og visdom, som kan bringe dig videre i livet.

Med mine 38 års faglige baggrund fra sundhedssektoren siden 1990 erne, har jeg især erfaring med at stå i situationer, hvor du kan blive vred og frustreret, være i sorg, ked af det, mistet livsgnisten og troen på andre, sådan at du kan være påvirket og i misbrug eller reagere uhensigtsmæssigt.

Clairvoyance, psykoterapi og hypnoseterapi har hjulpet mig. Der slap jeg af med min flyskræk, højdeskræk og daglige angstanfald og derigennem udviklede jeg mig til at blive den terapeut, som jeg er idag.

Mit største moralske og etiske ansvar, jeg har som terapeut, hvor jeg rådgiver og vejleder dig og andre mennesker, er ansvaret for at skabe tryghed, tillid og rummelighed.

Det er yderst vigtigt for mig at tilhøre organisationer og tage certificerede uddannelser, hvor du kan stole på, at jeg er oplyst om og trænet i at overholde de regler, der hører til, når jeg arbejder som terapeut.

Bestil din første tid her!
Slip din dødsangst!
Se din frygt i øjenene!
Giv dig  selv en frisk start!

Med en-til-en-sessioner har jeg hjulpet mennesker med at komme bagom fobier, angst, traumer, stress, frygt, jalousi, afmagt, frustrationer, fastlåshed, sorg, vrede, indestængte følelser og hjulpet dem med at slippe, tilgive og skabe plads til den forandring, de ønsker i deres liv.

Jeg har både enkeltpersoner som klienter og grupper i længere forløb. Jeg udfører sessionerne på engelsk eller dansk alt efter behov.

Jeg udbyder 1-til-1-sessioner og gruppesessioner – online og ved personligt fremmøde, enten ude på arbejdspladser, i min klinik, hjemme hos dig eller i foreninger, og i England, hvor jeg også har et kæmpe netværk.

Med de forskellige teknikker kan jeg gå lidt dybere ned i sindet og skubbe blidt til de ressourcer, du har. Det er tit og ofte et forløb, hvor du går i gang med en proces og får fat i en eller flere problemstillinger i dit liv.

Og de ydelser, jeg tilbyder, henvender sig til personer med forskellige ønsker og behov. Til coaching har jeg primært forretningskvinder mellem 25 og 55 år, som ønsker hjælp til den svære jobsamtale eller jobskifte, mens rygestopforløb henvender sig til alle lige fra ældre til unge mennesker. Jeg oplever ofte, at de mennesker, der har fysiske smerter og kroniske lidelser, er langtidssygemeldte eller mennesker, der har fået en førtidspension. Jeg har også helt unge i behandling, som lider af angst og frygt for fremtiden, især efter coronaen gjorde sit indtog, men også eksamensangst og angst for at læse højt i sin klasse.

Ønske om vægttab og et sundere liv fylder rigtig meget i mange af mine klienters liv, men jeg har også behandlet unge mænd, der lider af panikangst.

Det største klientel er dog mennesker, der ønsker forandring i deres liv, et skub i den rigtige retning, hvor de via redskaber får mere ro og mere fokus på deres liv. Tankemylder og usikkerhed, søvnløshed og angst er nogle af de faktorer, jeg oftest støder på, når de kontakter mig.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til mig!

  Har du spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til mig!

   Læs tidligere klienters oplevelser!

   Uddannet Clairvoyant Rådgiver i 2016 v/Clairvoyant, Seer og foredragsholder Lone Kathrin Hansen. Gennemført 350 timers teori og praktik og 30 øvekaniner.

   Uddannet Master i Hypnoseterapi, EFT og NLP i 2020/2021 v/Hypnoseterapeutskolen hos Psykoterapeut og Hypnose instruktør Henrik Jørgensen. gennemført 680 timers teori og praktik og 90 øvekaniner.

   Medlem af den verdenskendte organisation IACT i USA. Som står for International Association of Counselors and Therapists. Listet som terapeut i Sydjylland.

   Tina Nurby

   Jeg er i øjeblikket i gang med at efteruddanne mig som Rapid Induction Hypnotist. v/Ali Campell – Her videreudvikler jeg mig på engelsk i NLP og Hypnoseteknikker.