Priser – behandlinger

Priser v/TinaNurby

Jeg kan efter første session eller allerede under vores telefonsamtale – e-mailkorrespondance – hvor du booker din første tid, godt komme med en anbefaling om et forløb på mellem 1-3 eller 1-5 sessioner, hvis jeg skønner, du har brug for mere end én gang.
Efter hver session, uanset hvilken session det måtte være, vil der næsten altid være lektier og opfølgning – det kan være hypnotiske lydfiler til hjemmebrug, selvhypnose eller praktiske øvelser.

Det er min erfaring, at hvis du døjer med angst, stress, afhængighed eller anden form for adfærdslignende hæmmende symptom, så vil én gang være for lidt. Men, det kan ske. Især hvis jeg bruger Rapid Hypnosis Technic, som er en særlig form for quickhypnose, hvor jeg hurtigt bringer din krop i dyb trance, taler direkte til din underbevidsthed og hvor det for dig ikke er vigtigt, hvordan eller hvorfor du havde problemet, vanen eller mønstret.
Nogle ønsker længere tid til at vænne sig nye tanker og følelser og ønsker at kende de følelsesmæssige årsager bag. Hertil benytter jeg andre hypnoseteknikker, såsom Hypnoseterapi, Hypnotisk coaching, Hypnotisk EFT og Hypnotisk Kropsanalyse. Hvis du beslutter, at det skal være et forløb, kan dine sessioner skifte mellem de forskellige teknikker – du kan f.eks. den ene gang blive behandlet med metoder og teknikker inden for hypnotisk coaching, næste gang med hypnotisk EFT osv. Du og jeg bliver enige om, hvilken teknik der passer bedst til det underliggende problem, du skal have behandlet.
Til et rygestopforløb (eller anden afhængighed, hash, stoffer, alkohol, ludomani) anbefaler jeg altid 3 gange, da det er min erfaring, at når du stopper med afhængigheden, kan der opstå så stor en forandring i dit liv, at du behøver yderligere terapi for at vænne dig til de nye tanker og vaner uden de afhængighedslignende produkter.
Hvis du er i tvivl om hvilken behandling der passer til dig, så ring på tlf. 2118 1351 eller send mig en e-mail på tina@nurby.dk, så finder vi sammen den bedste løsning for dig. Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen nederst på siden.

Herunder vælger du den behandling der passer dig bedst!

1 session

Book din tid her – 1.250 DKK

3 sessioner

Book forløb her – 2.800 DKK

5 sessioner

Book forløb her – 4.500 DKK

1 session

Book tid her – 1.250 DKK

3 sessioner

Book forløb her – 2.800 DKK

5 sessioner 

Book forløb her – 4.500 DKK

1 session

Book tid her – 1.250 DKK

3 sessioner 

Book forløb her – 2.800 DKK

5 sessioner 

Book forløb her – 4.500 DKK

Hypnotisk kropsanalyse

1 session

Book tid her – 1.250 DKK

3 sessioner 

Book forløb her – 2.800 DKK

5 sessioner 

Book forløb her – 4.500 DKK

Rygestopforløb og/eller andre afhængigheder

Book rygestopforløb her – 2.500 DKK

Sessionerne foregår både ved personligt fremmøde, online eller ude hos dig/offentlige intuitioner/klubber/foreninger.

Ved bestillinger skal du være opmærksom på, at 1 session Hypnoseterapi, Hypnotisk coaching, Hypnotisk kropsanalyse og Hypnotisk EFT varer 1 – 1,5 time. Alle mine sessioner tilbydes på engelsk og dansk, alt efter hvad du ønsker. Mine sessioner tilbydes dig, som er fyldt 16 år, og er du under 16 år, er det vigtigt med en tilladelse fra dine forældre.

Hvis du er studerende eller pensionist, så kontakt mig på tina@nurby.dk eller sms på +45 2118 1351 for at finde den pris der passer bedst til dig.

Ved personligt fremmøde – Skibbrogade 11, 2. sal. DK6100 Haderslev.

Online foregår via zoom.

Åbningstider mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 & Lørdag – Søndag kl. 11.00 – 17.00.

Tak for din henvendelse. Din besked er blevet sendt.
Der opstod en fejl ved at sende beskeden. Prøv igen senere.