Tag plads i stolen og luk trygt dine øjne

Bliv røgfri

Jeg starter altid første session, med en snak om hvornår du har sværest ved at slippe cigaretterne, og hvornår du oplever størst rygetrang.

Det kan være nødvendigt med 3 sessioner, alt efter hvordan din krop reagerer på den nye tilstand, selvforståelsen og de nye overbevisninger og redskaber, som sessionerne bringer dig.

Jeg anbefaler dig at møde op til første session med rygetrang

De fleste klienter slipper af med vanen efter 3 hypnoseterapi-sessioner. Men, jeg har klienter, der bliver røgfrie allerede efter første session. 

Rygestop-forløb:

Prisen er kr. 2500,- for et rygestop forløb, hvor vi mødes over 3 uger (typisk en session pr. uge). Med i forløbet er der en lydfil, som hjælper dig i processen, hvis du bruger den dagligt.

Book tid til rygestop forløb her

Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas og tryg, før jeg starter hypnosen.

Når vi har fået fat i din afhængighed og dit ønske om forandring, kan vi gå i gang med selve behandlingen, hypnoseterapi.

En session varer typisk 1½ time og foruden samtalen og hypnoseterapien, vil vi bruge tid på at samle op på dine oplevelser under sessionen. Inden du forlader mit lokale, bliver vi enige om, hvad der kan være godt for dig at arbejde videre med. Tit og ofte er en lydfil en vigtig øvelse for at fastholde den nye ønskede adfærd. At blive røgfri!

Hypnoseterapi er en behandlingsform, hvor jeg aktiverer din krop og dit sind til at slappe af.

Det gør jeg med min stemmeføring samtidig med, at du hviler din krop i en afslappet stilling, enten i stolen eller på briksen. Med min stemme leder jeg dig ind i en afslappet, tryg og rolig tilstand. De fleste vælger at lukke øjnene, fordi hypnose minder dem om en søvnlignende tilstand. Herfra kan jeg nu øge din opmærksomhed, din fokus, kontakten til dig selv og dit sinds forestillingsevne og fantasi, hvilket åbner op for, at jeg kan lede dig ind i dit underbevidste sind og ind i de følelsesmæssige årsager til din rygning.

Det er vigtigt at huske på, at du skal være klar, før du kan stoppe med at ryge.

Ingen kan tage beslutningen for dig, det er din alene og dit valg. Men alle kan stoppe med at ryge, også dig!


Ulla havde forsøgt at stoppe med at ryge flere gange i sit liv

Hun var så træt af sig selv og af at være afhængig. Hun ville rigtig gerne prøve hypnose, men troede ikke rigtigt på det, dog havde en bekendt anbefalet hende at give det en chance.

“Jeg fik hurtigt min smagssans tilbage, og min familie er så glad for at jeg ikke længere lugter af røg.” Ulla, Danmark.

Allerede under første session gav hendes krop udtryk for den gift, hun dagligt puttede ind i kroppen. Hun rystede og græd under sessionen og oplevede, at hendes krop var udmattet og træt. Ret hurtigt inde i sessionen mødte hun sig selv som ganske ung. En ung pige der havde taget den første cigaret som 12-årig. Allersidst i sessionen sagde hun farvel til rýgeren, og bagefter, da vi sad og snakkede, var hun overvældet over den oplevelse hypnoseterapien havde givet hende.

Hun sluttede sessionen af ved at sige

– “Jeg vidste slet ikke hvor påvirket min krop var, og det kom helt bag på mig. Havde jeg dog bare taget den beslutning for mange år siden.”

Ulla er en af de klienter som stoppede allerede efter første session. Hendes krop og sind responderede positivt efter første session, og ved hjælp af en rygestop-lydfil opretholdt hun sin nye røgfrie adfærd. Hendes fysiske symptomer efter hypnoseterapisessionen var sult og sukker-trang, som vi derfor arbejdede videre med i anden session. Hun ønskede en tredje session til at forstærke sin nye adfærd om at forblive røgfri for at blive ved med at påvirke sit sind og sin krop til at blive sundere. Det gjorde hun ved at komme i gang med at gå lange ture og starte i et motionscenter.

Det er ikke alle klienter, som ønsker større fysisk aktivitet efter rygestop.

De fleste vælger at sætte fokus på at blive mere sund, efter at de har røget i mange år. De oplever indsigt i vaner, mønstre, overbevisninger, følelser og en erkendelse af, at de behøver at tage ansvar for deres eget liv og valg.

Jeg får fortalt af mine klienter, at de oplever en stor frihedsfølelse og en større lyst til at være sunde.

De bliver gladere og mere positive og omgangskredsen responderer på deres nye sunde forandring. De får smagssansen og lugtesansen tilbage ret hurtigt efter, at cigaretterne er sluppet, hvilket også er en af de gode positive sideeffekter rygestop kan give dig.

Det kan tage flere dage for din krop at tage de nye redskaber til sig, og der kan endda opstå fysiske symptomer.

Men det er alt sammen noget, du skal se som en healing af din krop og en god proces i forbindelse med, at du gør et godt stykke arbejde for dig selv og din krop. Derfor er det også vigtigt med lektier og gentagelser i form af øvelser i ny adfærd og nye vaner.

Du kan se det som om, at du programmerer og ændrer i harddisken (dit underbevidste sind), så det installerer et nyt og bedre program, der giver dig det liv du ønsker dig. Nemlig at være røgfri.

Rygestop – kvit smøgerne – Kom igang allerede idag – Book tid her!