Sjælerejse – Ønsker du indsigt?

Du får indsigt i formålet med dit liv og hvad du kan lære.

Ved at bevæge dig væk fra din fysiske krop og underbevidsthed og op i din højere bevidsthed, kan du opleve indsigt, lærdom, a-ha oplevelser, kundskab, forståelse og nye horisonter. 

En sjælerejse eller en rejse til din sjælsbase er også spirituel hypnose. Du vil opleve en tilstand hvor du kommer i dybere kontakt med dine formål med livet, de mennesker og relationer du omgås og vil opleve at kunne hente informationer og ressourcer i din højere bevidsthedstilstand, det som også kendertegner din sjæl.

Du kan få mulighed for at få nye indsigter, forløse fastlåste energier og traumer fra tidligere liv og ikke mindst finde sammenhængen mellem dine nuværende problemer, mønstre og vaner, og dine relationer i det liv du lever idag.

En session varer 2.5 time og prisen er kr. 1.450 og du kan booke tid her til en onlinesession eller til et personligt fremmøde.

Ja, det kan du hvis du er overbevist om, at du som menneske har et evigt sjæleliv og tror på at din sjæl inkarnerer i forskellige kroppe og sammenhænge.

Sjælerejser er tilknyttet din højere bevidsthed, hvor hypnose er tilknyttet din underbevidsthed.

En sjælerejse til tidligere liv, liv mellem liv, bliver du med din højere bevidsthed, ført til en portal eller op ad en trappe, hvorfra du vil kunne foretage rejsen ved hjælp af min guidning.

En rejse til din sjæls base indeholder blandt andet en guidning hvor jeg fører dit sind op på et bjerg – hvorfra du vil kunne placere din fysiske krop (din bevidsthed), for at kunne opnå en højere bevidsthedstilstand. Inden da, vil jeg have brug for at afslappe din krop og dit sind og åbne op for alle dine sanser, da modstand og kontrol bør beroliges, inden rejsen påbegyndes.

Sessionen vil vare mellem 1,5 time til 2 timer, da vi inden vi går igang, bør afklare hvad det er du ønsker med sjælerejsen eller din rejse til din sjæls base.

De fleste oplever, at de kan svare og bevæge kroppen imens. Under den spirituelle hypnose er dit sind afslappet, åbent og fokuseret, og du er for det meste i stand til at svare på spørgsmål. Du vil opleve at komme op i din højere bevidsthed og opleve, at du måske kun har lyst til at svare ved at give tegn ved hjælp af fingerløft. Det er helt fint, alt det, der sker, er, som det skal være.

Efter sessionen vil vi tage en afklarende samtale omkring dine oplevelser, som både kan indeholde rejser til og fra tidligere liv, at være i andre fysiske kroppe, på steder, begivenheder, situationer, og oplevelser som kan være meget stærke følelsesmæssigt.

Med min stemme leder jeg dig ind i en afslappet, tryg og rolig tilstand. De fleste vælger at lukke øjnene, fordi spirituel hypnose minder dem om en søvnlignende tilstand.

Samtidig med, at du hviler i en afslappet stilling, kan jeg øge din opmærksomhed, din fokus, kontakten til dig selv og dit sinds forestillingsevne og fantasi, hvilket åbner op for, at jeg kan lede dig op i din højere bevidsthedstilstand.

Til dette bruger jeg forskellige redskaber – blandt andet en forestilling om, at du med dit sind vil bevæge dig ud i naturen, hvor der vil være et bjerg. Når du når toppen af bjerget, vil du kunne efterlade din fysiske krop og din bevidsthed, for at kunne foretage den rejse der vil betyde at du kommer i en højere bevidsthed, og kan besøge din sjæls base.

Er det rejser til tidligere liv, benytter jeg en særlig trappe – eller en portal, hvorfra du kan rejse i tid og sted. Under hele sessionen vil jeg sørge for at du føler dig tryg og afslappet.

Din rejse kan betyde at du kan:

  • Slippe blokeringer, både fysiske og psykiske, som påvirker dit nuværende liv.
  • Afklare sjæleforbindelser til nuværende liv.
  • Opleve indsigter i hvorfor du er her og om du har levet før.
  • Give indsigt i dit formål med dit liv.
  • Skabe forståelse for hvorfor du bliver ved med at opleve de samme problemer eller omstændigheder i dit liv.
  • Lærdom om hvad det er du skal lære i dit nuværende liv.
  • Møde guider, skytsengle, åndelige vejledere og afdøde.

Det kan også være du bare er nydgerrig på om du egentlig har levet før og hvor og sammen med hvem, eller bare er nysgerrig på hvor gammel din sjæl er og hvad den skal lære, eller du kan lære af den.

Der kan dukke mange følelser op til overfladen, og derfor kan det være en god ide at optage rejsen på lyd eller video, da jeg tit og ofte oplever jeg, at du, når du bliver ledt op i din højere bevidsthed, ikke altid husker oplevelserne.

Du vil undervejs opleve mig fuldstændig rolig og afslappet i mine observationer, fordi jeg ved, at din højere bevidsthed rummer uanede kræfter og ressourcer, som kan hjælpe dig med at slippe, forløse, heale, finde løsninger og bearbejde dine problemstillinger på en god og positiv måde.

Du kan opleve at forløste blokeringer, indsigter, lærdom og visdom, samt din sjæls ressourcer hjælper dig med at skabe nye positive mønstre, muligheder og mål, som kan forandre din adfærd, dine tanker og følelser i den retning, som du og din sjæl ønsker for dig.

En session varer 1,5 til 2 timer.

Jeg starter altid sessionen med en samtale, hvor vi to snakker om, hvilken rejse du ønsker dig. Om det skal være en sjælsrejse eller en rejse til din sjæls base.

Foruden forsamtale og rejse vil jeg bruge tid på at samle op på dine oplevelser under sessionen, hvilke indsigter, lærdom og visdom du modtog.

Inden du forlader min klinik – og/eller online-sessionen, bliver vi to enige om, hvad der kan være godt for dig at arbejde videre med.

De fleste oplever at kroppen reagerer på den nye tilstand, selvforståelsen og de nye indsigter, og redskaber, som sjælen bringer dig. Alt lige fra gråd, glæde, vrede, forløsning, lettelse, træthed, større aktivitet, alt efter hvad sessionen har bragt til dig. Men det er helt normalt og helt som det skal være.

Jeg har tavshedspligt og anbefaler dig at optage sessionen på lyd eller video. Hvis vi bliver enige om at optage lyd eller video under sessionen, vil det altid ske med dit samtykke. Jeg er forpligtet til at understøtte dine ønsker og mål og fremme dit fysiske og psykiske velbefindende.

Sessionen kan foregå både her i min klinik (6100 Haderslev) online eller hos dig.

Ved bestillinger skal du være opmærksom på 

at 1 session Sjælerejse varer 2,5 time.

Alle mine sessioner tilbydes på engelsk og dansk, alt efter hvad du ønsker.

Mine sessioner tilbydes dig, som er fyldt 16 år, og er du under 16 år, er det vigtigt med en tilladelse fra dine forældre.

Sessionerne foregår både ved personligt fremmøde, online eller ude hos dig/offentlige intuitioner/klubber/foreninger.

Hvis du er studerende eller pensionist, så kontakt mig på tina@nurby.dk eller sms på +45 2118 1351 for at finde den pris der passer bedst til dig.

Covid 19 – Forholdsregler

I klinikken sprittes der af og en negativ PCR-test er gyldig som coronapas i 96 timer.

Har du nedsat immunforsvar, bør du kun bestille tid efter telefonisk samtale.

Du bedes ankomme så præcis som muligt til din aftalte tid.

Meld afbud hvis du føler dig det mindste syg.

Du kan også bestille en online session.

Ved personligt fremmøde: Skibbrogade 11, 2. sal. DK6100 Haderslev

Online foregår via zoom.

Book en tid: mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 eller lørdag – søndag kl. 11.00 – 17.00.

Har du spørgsmål kan du også udfylde formularen herunder!

Tak for din henvendelse. Din besked er blevet sendt.
Der opstod en fejl ved at sende beskeden. Prøv igen senere.