Smertelindring ved hjælp af hypnoseterapi v/Tina Nurby

” Jeg er ihvertfald blevet bedre til at lytte til mig selv om hvad der er bedst for mig. Det var jeg meget dårlig til før. Jeg er også blevet bedre til at leve med smerterne, accepteret at de er der og ikke gå i panik. Jeg har nemmere ved at slappe af til lydfiler end før og under hypnosen slapper jeg meget mere af i kroppen end jeg ellers kan. 👍Venlig hilsen, A. J.” 

Kroniske smerter kan lindres ved hjælp af hypnose og terapi.

Ved hjælp af hypnose kan du få din krops smertetærskel ned på et niveau, så du igen kan håndtere din hverdag. Ved at dykke dybere ind i din underbevidsthed kan du få fat i dine drømme, dine ressourcer og din styrke. Du får større bevidsthed om løsninger og positive tanker.

Igennem terapi og hypnose får du redskaber til at mildne smerter, bekymringer, angst og utryghed.

Du kan få løftet dit selvværd og opnå fornyet energi. Ved hjælp af terapeutiske metoder ændres negativ og hæmmende adfærd og tankegang, så du kan begynde at finde brugbare løsninger. Skam, håbløshed, frustrationer bliver bearbejdet og sluppet.

Lige som A. J har valgt at gøre på billedet, er du også velkommen til at medbringe ekstra puder og tæpper, da det kan hjælpe dig med at slappe bedre af. Jeg tager gerne ud i dit hjem, hvis du har behov for det. Du er altid velkommen til at ringe, så vi kan tage en snak om netop dine problemstillinger og udfordringer. Tlf. +45 2118 1351.

Book tid til din første hypnoseterapisession her

Min anbefaling er et forløb på mellem 1-5 gange, hvor du også vil modtage lydfiler, som kan vedligeholde den nye positive tilstand.