Tydning v/hjælp af kort  – ønsker du svar her og nu?

Oplægget er et samspil mellem dig og din egen fornemmelse og intuition, hvor kortene er et redskab til at tyde og forstå de budskaber, som kan hjælpe dig videre.

Oplægget kan variere fra 1 til 7 kort, alt efter hvad du ønsker klarhed omkring. Sammen stiller vi ind på den situation, du ønsker svar på. Jeg støtter og vejleder dig ud fra min sjette sans, tolker blandt ud fra oraklekort, tarotkort, dyrekort – tyder farver, symboler, budskaber i tekst og billeder.

Måske ønsker du et karriereskifte – at finde det helt rigtige job, nye øjne på din boligsituation eller et større perspektiv på dit kærlighedsliv? Det kan også være, du ønsker nye ideer eller en ny vinkel på en problemstilling, hvor du er gået i stå eller går i ring.

Uanset hvilke spørgsmål, du måtte have, er vejledningen en hjælp til dig og din situation – og et her og nu billede.
Men om du modtager de svar, du gerne vil høre, kan jeg ikke love dig, da du kan opleve, at det er svar, du allerede selv fornemmede, ønskede at få bekræftet og/eller manglede mod til at se i øjnene.

Oplægget er til inspiration, og der kan godt gå flere dage, før svarene og budskaberne rodfæster sig i dig eller skaber en dybere mening for dig. Med de svar, du modtager, kan du handle og ændre på stilstand eller fastlåshed og tage vigtige beslutninger. Jeg vil dog bede dig være opmærksom på, at det altid er din intuitive fornemmelse og din sunde fornuft, som bør ligge til grund for din videre rejse.

Du er velkommen til at optage oplægget på lyd. Når du optager oplægget, kan du høre det igen. Mange detaljer kan gå tabt, når du lytter, og måske får du lyst til at afspille det for andre i din omgangskreds, som kender dig, og som derfor kan hjælpe dig med at få endnu større indsigt.

Et oplæg varer 1 time og prisen er kr. 650 og du kan booke tid her til en onlinesession eller til et personligt fremmøde.

“Hun viderebringer og formidler de smukkeste budskaber og jeg har flere gange oplevet store “aha” oplevelser i hendes selskab – både online og i den virkelige verden.” Jannie Andersen.

Ved bestilling skal du være opmærksom på 

at 1 session Tydning v/hjælp af kort varer 1 time.

Alle mine sessioner tilbydes på engelsk og dansk, alt efter hvad du ønsker.

Mine sessioner tilbydes dig, som er fyldt 16 år, og er du under 16 år, er det vigtigt med en tilladelse fra dine forældre.

Sessionerne foregår både ved personligt fremmøde, online eller ude hos dig/offentlige intuitioner/klubber/foreninger.

Hvis du er studerende eller pensionist, så kontakt mig på tina@nurby.dk eller sms på +45 2118 1351 for at finde den pris der passer bedst til dig.

Covid 19 – Forholdsregler

I klinikken sprittes der af og en negativ PCR-test er gyldig som coronapas i 96 timer.

Har du nedsat immunforsvar, bør du kun bestille tid efter telefonisk samtale.

Du bedes ankomme så præcis som muligt til din aftalte tid.

Meld afbud hvis du føler dig det mindste syg.

Du kan også bestille en online session.

Ved personligt fremmøde: Skibbrogade 11, 2. sal. DK6100 Haderslev

Online foregår via zoom.

Book en tid: mandag til fredag kl. 10.00 – 19.00 eller lørdag – søndag kl. 11.00 – 17.00.

Har du spørgsmål kan du også udfylde formularen herunder!

Tak for din henvendelse. Din besked er blevet sendt.
Der opstod en fejl ved at sende beskeden. Prøv igen senere.